ΤΟΠΙΚΑ

Ο Τάσος Ξυδάκης «Γερμανός» υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Τάσος Ξυδάκης «Γερμανός» υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά
Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης γιατί πιστεύει στο όραμα και στη δράση του δημάρχου

Ο Τάσος Ξυδάκης «Γερμανός» του Ιωάννη και της Χρυσούλας είναι παντρεμένος με την Άννα Αντωνίνη. Μεγάλωσε στον Άγιο Ισίδωρο, όπου και συνεχίζει να ζει έως σήμερα. Διατηρεί επιχείρηση με γενικό εμπόριο ζωοτροφών, ενώ παράλληλα είναι και αγρότης.

Έχοντας ενεργό ρόλο στην κοινωνία της Μυκόνου, εξελέγει το 2014, ως Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη της Πρωτοβουλίας Δράσης και συμμετείχε ανελλιπώς στα Συμβούλια και τις Επιτροπές που συμμετείχε.

Στόχος του είναι να συνεχίσει να συμβάλει στην αγροτική ανάπτυξη της Μυκόνου και στην εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων, τα οποία πέτυχε να λειτουργούν νόμιμα και εύρυθμα από την αρχή της θητείας του ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Στηρίζει την Πρωτοβουλία Δράσης γιατί πιστεύει στο όραμα και στη δράση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος ασχολήθηκε εντατικά και σε συνεργασία με την ομάδα καινοτόμησε δίνοντας μεταξύ άλλων πλήρη αρμοδιότητα στον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβάτων Μυκόνου – Ρήνειας για την εκμίσθωση των παρτίδων της νήσου Ρήνειας, εγγυώμενος την αποκλειστική αγροτική χρήση.

Είναι υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο της Μυκόνου.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.