ΤΟΠΙΚΑ

Ο Τάσος Γκόφας υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Τάσος Γκόφας υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά
Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Τάσος Γκόφας κατοικεί μόνιμα στη Μύκονο από το 1977.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Κουκά του Δημητρίου, έχουν δύο κόρες και όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο.
Μεγαλώνοντας ουσιαστικά στο Ματογιάννι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του παραδοσιακού οικισμού.

Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα μας γιατί στόχος του είναι να συμβάλει μέσα από το Δήμο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού με έμφαση στη Χώρα, βοηθώντας παράλληλα τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, τις πολύτεκνες καθώς και την τρίτη ηλικία.

Στηρίζει σταθερά και σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος την Πρωτοβουλία Δράσης, επειδή ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς είναι ένα άτομο με γνώσεις, πολύ καλή μόρφωση, χαμηλών τόνων και με διάθεση για δουλειά, ενώ ταυτόχρονα το σύνολο της ομάδας απαρτίζεται από άτομα με μοντέρνες απόψεις που διακρίνονται για την εξωστρέφειά τους, δίνοντας στο συνδυασμό ένα προφίλ, σύγχρονο και ανθρώπινο.

Είναι υποψήφιος Σύμβουλος για την Κοινότητα Μυκονίων.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.