ΤΟΠΙΚΑ

«Ο Δήμος Μυκόνου προασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών του»

«Ο Δήμος Μυκόνου προασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών του»
Επιστολή του Δημάρχου Κ.Κουκά στο Λιμεναρχείο για τις θαλάσσιες μεταφορές ταξί
Επιστολή στο Λιμεναρχείο Μυκόνου και στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος  από τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά για τις θαλάσσιες μεταφορές ταξί.
Σαφείς εξηγήσεις για το νομικό πλαίσιο που ισχύει σχετικά με τις θαλάσσιες μεταφορές των ταξί και τις αρμοδιότητες του λιμενικού ζήτησε ο Δήμαρχος Μυκόνου με επιστολή προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, σε συνέχεια και σχετικής συνάντησης.
Ο κος Κουκάς επισήμανε ότι με το δεδομένο ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει την επαγγελματική δραστηριότητα των μεταφορών στο νησί, ο Δήμος Μυκόνου οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας και σε κάθε περίπτωση την τήρηση της νομιμότητας. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε και με δεδομένη την αποκλειστική αρμοδιότητα της λιμενικής αρχής, η τελευταία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.