ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σταυρακόπουλος ας μην προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα έργα, όλοι ξέρουμε ποιος τα κάνει

Ο Σταυρακόπουλος ας μην προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα έργα, όλοι ξέρουμε ποιος τα κάνει
Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς με την δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Άνω Μεράς

«Επειδή το νησί είναι μικρό και γνωριζόμαστε καλά θα ήθελα να πω δυο λόγια με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς διπλωματίες και τα γνωστά κόλπα εντυπωσιασμού που δεν τα συνηθίζω.

Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Άνω Μερας, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, βλέπω πως για ακόμα μια φορά προσπαθεί δουλειά άλλων, να την παρουσιάσει δημόσια ως δική του.

Πληροφορώ λοιπόν τους συμπολίτες μου πως η διαδικασία για τα έργα που αναφέρονται σε σχετική ανάρτηση του Κου Πέτρου Σταυρακόπουλου, έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2014.

Θέλω να σας θυμίσω πως ο πρόεδρος του συμβουλίου της Άνω Μερας από το 2014 έως και σήμερα δεν ήταν ποτέ στην διοίκηση του Δήμου.
Θα μου πει κάποιος είναι τώρα Πρόεδρος της Κοινοτητας Άνω Μεράς και προσπαθεί να δείξει έργο. Λογικό, αλλά καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο ρε αδελφέ, ειδικά όταν την ίδια ημέρα ο ίδιος καταψηφίζει τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021, που μέσα έχει πολλά έργα για την Άνω Μερά.

Επειδή λοιπόν είμαστε «μικρό χωριό» είπαμε να λέμε καμία αλήθεια και το κυριότερο να μην καταψηφίζουμε στις « 12:00» και στις «12:05» να κάνουμε ανάρτηση για έργα που άλλοι ξεκίνησαν, ενώ τα καταψηφίσαμε όπως και όλα τα άλλα για την Άνω Μερά, μόλις πριν «5 λεπτά» της ανάρτησης.

Έχουμε πολλά δύσκολα μπροστά μας και καλό είναι να συνεργαζόμαστε με ουσιαστικό τρόπο για το καλό του τόπου μας.

Ας προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου αληθινά.

Τι να πω τα συμπεράσματα δικά σας…

Μιχάλης Ζουγανέλης-Μπαλτάς

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.