ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα με το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Μυκόνου

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα με το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο της Μυκόνου
Το μπάνιο του έκανε στο Tropicana ο Τρινκάο της Μπαρτσελόνα και είχε συνομιλία με τον Θ.Δακτυλίδη που εντυπωσίασε φέτος στην Γ´εθνική

Μια συνάντηση στο Τροπικάνα με πολλά κιλά μπάλα το πρωί της Τετάρτης εκεί που προτίμησε να κάνει το μπάνιο του ο Φρανσίσκο Τρινκάο ο σταρ της Μπαρτσελόνα που κάνει τις διακοπές του στην Μύκονο και όπως είναι λογικό μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Ο Τρινκάο μίλησε και φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων και με τον Θανάση Δακτυλίδη που αυτή την εποχή θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ποδοσφαίρου που προέρχεται από την Μύκονο  καθώς φέτος  εντυπωσίασε  στο ντεμπούτο του στην Γ´εθνική με τον Αήττητο Σπάτων και ήδη σειρήνες άρχισαν να ηχούν και να τον καλοβλέπουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Οι δυο τους είχαν κουβεντούλα και ο Τρινκάο συμβούλευσε για αρκετά θέματα τον Δακτυλίδη γύρω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο  και τον θαυμαστό του κόσμο κάτι που θα τον βοηθήσει ως εμπειρία στην συνέχεια ενώ ο μικρός το δέμας αλλά με τεράστια ψυχικά αποθέματα Μυκονιάτης ποδοσφαιριστής άκουγε σαν σφουγγάρι τον σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Τρινκάο με την παρέα του έκανε το μπάνιο του και απολαύσε το Τροπικάνα με όλες τις ανέσεις του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.