ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Η στήριξη στον αθλητισμό και τους νέους αποτελεί επένδυση για το μέλλον»

«Η στήριξη στον αθλητισμό και τους νέους αποτελεί επένδυση για το μέλλον»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στον χαιρετισμό του στο σεμινάριο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μίλησε για την σημασία του αθλητισμού στους νέους

Στη Μύκονο  πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και την παρουσία εκπροσώπων έξι χωρών μια εξαιρετική εκδήλωση στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού προγράμματος για την εξισορρόπηση της αθλητικής, εκπαιδευτικής/ επαγγελματικής καριέρας των αθλητών, κάτι που αφορά χιλιάδες αθλητές σε όλη την Ευρώπη.

Παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που στο  πλαίσιο του σύντομου χαιρετισμού του τόνισε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας για τη στήριξη των νέων αθλητών,καθώς και τη σημασία του οικογενειακού και εκπαιδευτικού περιβάλλοντος σε αυτό.
Τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος
«οι μελλοντικοί εργοδότες ή και συνεργάτες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ένας αθλητής που από σχετικά μικρή ηλικία, έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα αποτελεί έναν ιδιαίτερα χρήσιμο εργοδότη, στέλεχος, εργαζόμενο.

Η στήριξη του αθλητισμού,αλλά και κάθε νέου ανθρώπου που προσπαθεί κα πετύχει τα όνειρά του αποτελούν μια επένδυση στο μέλλον.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.