ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε νέα προγράμματα

Ο ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε νέα προγράμματα
Υποβολή 4 νέων προγραμμάτων για τον Αθλητισμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στο ERASMUS+ SPORT 2020

Συνεχίζει εντατικά την παρουσία της στο επίπεδο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Στην φετινή πρόσκληση, η καταληκτική ημερομηνία της οποίας ήταν η 21η Απριλίου συμμετείχε ως εταίρος σε τέσσερις (4) προτάσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έγκριση.
Πιο συγκεκριμένα, οι προτάσεις που κατατέθηκαν είναι οι εξής:
1.​SmatchS:Sports organizations Matching Social inclusion issues (συντονιστής εταίρος: CEPE – Sports Council of Pla de l’Estany, SPAIN) μαζί με φορείς από 7 διαφορετικές χώρες
2.​OUT (Over the Uphill Together) (συντονιστής εταίρος: Italy, Malik and Bikin’Gavoi) με 5 φορείς από 4 διαφορετικές χώρες
3.​PISCES: Promoting the Implementation of Social responsibility through Cooperation and Education in Sport (συντονιστής εταίρος: International Council of Sport Science and Physical Education (ICSSPE)
4. L.L.L. Promoting HEPA for women and men that don’t practice enough in daily basis. (συντονιστής εταίρος η ΜΚΟ Brainery Academy, Italy)
Στις τρεις εξ αυτών η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι ο αποκλειστικός εκπρόσωπος αθλητισμού για την Ελλάδα. Σημαντικά θέματα, όπως η χρηστή διακυβέρνηση στον αθλητισμό, η συνεργασία μεταξύ των κρατών και ο κλασσικός αθλητισμός καθώς και οι ιδιαίτερες ευκαιρίες για προαγωγή του αθλητισμού των νησιωτικών περιοχών βρίσκονται στη στοχοθεσία των προτάσεων που υποβλήθηκαν.
Παράλληλα, θα συμμετάσχει σε Εκπαιδευτικό camp για τον Εθελοντισμό στον Αθλητισμό με αποστολή τουλάχιστον δύο εθελοντών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σικελία στις αρχές του 2021 από την ΜΚΟ Associazione Culturale Strauss

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.