ΤΟΠΙΚΑ

Ο Σαλάχ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ από την Μύκονο

Ο Σαλάχ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ από την Μύκονο

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Τέλος στο πολυσυζητημένο σήριαλ της ανανέωσης βάζει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με την Λίβερπουλ να ανακοινώνει μακροχρόνια επέκταση συμβολαίου!

Ο Αιγύπτιος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Λίβερπουλ λαμβάνοντας πάνω από 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Ο Σαλάχ βρίσκεται στους «Reds» από το 2017.
Ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχει αγωνιστεί 254 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με συγκομιδή 171 γκολ και 83 ασίστ.
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Σαλάχ με ένα σύντομο βίντεο από το μέρος που βρίσκεται ο Αιγύπτιος για διακοπές στη Μύκονο!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.