ΤΟΠΙΚΑ

Αδιόρθωτα προκλητικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ακόμη μια φορά

Αδιόρθωτα προκλητικός ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ακόμη μια φορά
Μαύρες γάτες,τα ΜΜΕ της Μυκόνου και μια μάνα που τον κατήγγειλε στα σοσιαλ κατηγορεί αυτή την φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Λίγο έλειψε να έχουμε τα χειρότερα στην Σύρο πριν μερικές  μέρες όπως κατήγγειλαν  μάλιστα τότε επίσημα με ανακοίνωση οι άνθρωποι της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ  μετά την επίθεση που δέχτηκαν αθλητές του συλλόγου που είχαν πάει να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου.

Για του λόγου το αληθές είχαν αναρτήσει τότε  και σχετικές φωτογραφίες  από τον ξυλοδαρμό των παιδιών και οι ίδιοι έφεραν το θέμα στο φως της δημοσιότητας.

Στην ανακοίνωση της τότε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ έκανε σχετική αναφορά και στην αντίδραση των γονιών των παιδιών της ομάδας, ενώ η απόφαση ήταν άμεση  να μην συμμετάσχουν αθλητές  στο επόμενο τουρνουά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Απο την πρώτη στιγμή άπαντες απόρησαν για την στάση και τον ρόλο στο θέμα των ανθρώπων της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ που ενώ γνώριζαν δεν πήγαν ποτέ να καταγγείλουν το γεγονός στις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα γονείς στη Μύκονο συλλέγουν στοιχεία για να προσφύγουν μόνοι τους στην δικαιοσύνη επηρεασμένοι σαφέστατα από ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στο πανελλήνιο με τραγικά συμβάντα και το θάνατο ενός παιδιού στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα και κατά την συνεδρίαση στην ΓΣ της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ  έφερε ξανά το θέμα στο προσκήνιο.

Έκανε αναφορά στο γεγονός και στην αντίδραση της ομάδας τότε, περιέγραψε το θέμα , αυτολογοκρίθηκε για όσα όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν γίνει στη Μύκονο και δικαιολόγησε την απουσία από το τουρνουά.

Ο αγαπητός όμως εκπρόσωπος  της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ παρέλειψε να ρωτήσει ώστε να πάρει απαντήσεις για λογαριασμό των γονιών των παιδιών από  τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε καίρια ερωτήματα και βασικά επι του θέματος.

Καταρχήν γιατί αλήθεια πότε δεν πήγε επίσημα η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ να καταγγείλει τους δράστες στις αρχές ενώ τους γνώριζε από την πρώτη στιγμή όπως είχε παραδεχτεί ο πρόεδρος σε συνέντευξη του;

Γιατί ο πρόεδρος  της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ προσπάθησε μα υποβαθμίσει το γεγονός την ίδια ώρα που γονείς στη Μύκονο «βράζουν» με το περιστατικό και πόσο αυτό δείχνει σεβασμό στο σωματείο ;

Γιατι δεν ζήτησε το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ την άμεση τιμωρία των δραστών με απομάκρυνση τους από δραστηριότητες λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς;

Γιατί δεν σεβάστηκε την ιστορία της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και σε ένδειξη καλής θέλησης δεν διέκοψε το επερχόμενο τουρνουά;
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που έπρεπε να κάνει ο εκπροσωπος  της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και δεν τα έκανε…

Διαχώρισε όμως  την θέση της ομάδας του από τα τοπικά ΜΜΕ που ουσιαστικά ανέδειξαν το θέμα…

Μάλιστα…

Ακούστε τώρα τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ που αυτή την φορά μετά τους γονείς και τους προπονητές, ρίχνει την ευθύνη σε μαύρες γάτες , τα μέσα ενημέρωσης τα πανελλαδικά και την μητέρα ενός παιδιού που δουλεύει στην Eurobank και που δικαιολογημένα ζήτησε στα σοσιαλ την αποπομπή του από την θέση του προέδρου της ΕΠΣ μετά την απαράδεκτη στάση του στο θέμα καιρό τώρα.

Βγάλτε ελεύθερα τα συμπεράσματα σας μέχρι την επόμενη φορά που θα ψάχνουμε να βρούμε τις αιτίες των τραγικών φαινομένων που γίνονται στα γήπεδα.

Με τις υγείες σας…

Δείτε το βίντεο από το sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.