ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρέτσος με τα φιλαράκια του στην Μύκονο

Ο Ρέτσος με τα φιλαράκια του στην Μύκονο
Ρέτσος, Νικολάου, Μανθάτης και Ανδρούτσος οργάνωσαν κοινές διακοπές στην Μύκονο

Οι Ρέτσος, Νικολάου, Μανθάτης και Ανδρούτσος οργάνωσαν κοινές διακοπές στην Μύκονο κι απέδειξαν ότι παραμένουν αχώριστοι φίλοι, παρότι την περασμένη σεζόν οι δύο από αυτούς έπαιξαν σε διαφορετικές ομάδες.

Οι τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας σεζόν στο «νησί των ανέμων» παρέα με τον κοινό τους φίλο, Γιώργο Αλατσάκη.

Ο Έλληνας στόπερ της Λεβερκούζεν, Παναγιώτης Ρέτσος στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά ότι «Δεν σπάμε ποτέ… #summeringreece» αποδεικνύοντας ότι οι νεαροί άσοι συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας, καθώς μεγάλωσαν μαζί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.