ΤΟΠΙΚΑ

Την απόδειξη την είδαμε, το μαγαζί θα το μάθουμε;

Την απόδειξη την είδαμε, το μαγαζί θα το μάθουμε;
Περίεργα ρεπορτάζ που έχουν ξαναπαίξει κάνουν την εμφάνιση τους στην έναρξη της σαιζόν στη Μύκονο με σκοπό να βλάψουν την εικόνα του νησιού

Πρώτο θέμα έγινε ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες για μαγαζί στην Μύκονο εστίασης που χρέωσε 28 ευρώ 4 φέτες ψωμί.
Όσο και αν θέλουμε να μην είμαστε καχύποπτοι επειδή έχει παραγίνει το κακό κάθε τέτοια εποχή να σκάνε τέτοια ρεπορτάζ, ένα ερώτημα που πλανάται στον αέρα για την αξιοπιστία του θέματος που έσκασε ξαφνικά είναι οτι την απόδειξη την είδαμε να κυκλοφορεί το μαγαζί που την εξέδωσε όμως δεν μάθαμε.

Πρώτον γιατί θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος προβαίνει σε αισχροκέρδεια και δεύτερον αν πράγματι συνέβη αυτό να έχει την δυνατότητα της απολογίας(όπως έγινε σε ανάλογη περίπτωση με ρεπορτάζ για τα τηγανητά αυγά που κάποιος τα ακριβοπλήρωσε στη Μύκονο αλλά είχε φάει μαζί και ένα αρνί…).
Θα έχει ενδιαφέρον γιατί με τον τρόπο που παρουσίασαν το ρεπορτάζ  κάλλιστα μπορεί να μιλήσει κάποιος για λάσπη στον ανεμιστήρα, με ρεπορτάζ  χωρίς ουσία, αν δεν μάθουμε ποιος είναι αυτός που χρεώνει 28 ευρώ 4 φέτες ψωμί.
Εύλογα κάποιος(εμείς δεν υιοθετούμε) μπορεί να εικάσει οτι στην ταμειακή εύκολα μπορεί να χτυπήσει κάποιος οτιδήποτε με 28 ευρώ για να κάνει θέμα.

Η ακόμα να έγινε και λάθος και να το έκαναν θέμα.
Η Μύκονος πουλάει και ορισμένοι έχουν την αίσθηση οτι μπορούν να “παίζουν” με την φήμη της.

Το ρεπορτάζ για να έχει αξιοπιστία πρέπει να έχει τα στοιχεία του πελάτη και του καταστήματος που πουλάει 4 φέτες ψωμί 28 ευρώ.
Την απόδειξη την είδαμε, το μαγαζί που την εξέδωσε γιατί δεν μας το λένε;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.