ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ακούει για να τον μαζέψει;

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ακούει για να τον μαζέψει;
Απαράδεκτες δηλώσεις του προπονητή του Μοσχάτου που χωρίς στοιχεία έκανε καταγγελίες στον αέρα

Αψυχολόγητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις του προπονητή του Μοσχάτου που μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ άφησε μομφή για τον διαιτητή.Ο κύριος αυτός θα πρέπει να κληθεί άμεσα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να αποδείξει τα λεγόμενα του διαφορετικά θα πρόκειται για ένα κοινό συκοφάντη που θα πρέπει να τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα.

Δειτε τι είπε μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

Οι δηλώσεις έγιναν στο sportcyclades και ο προπονητής του Μοσχάτου μιλάει για εξωγενείς παράγοντες που καθόρισαν το ματς χωρίς φυσικά να κατονομάζει κάποιον. Έτσι στον αέρα χαρτοπόλεμος.Εντύπωση προκαλεί πάντως και η στάση του ρεπόρτερ που δεν τον ρωτάει τι εννοεί και ποιοι είναι αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.