ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο θράσος, μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι παράγοντες και προπονητής του Μοσχάτου

Απίστευτο θράσος, μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι παράγοντες και προπονητής του Μοσχάτου
Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ πάτησε μέσα στο γήπεδο το Μοσχάτο, έχασε σωρεία ευκαιριών και πήρε ένα δίκαιο τρίποντο

Έχει γίνει συνήθεια μάλλον όταν χάνουν ορισμένες ομάδες να τα ρίχνουν στην διαιτησία για να δικαιολογήσουν τα λάθη τους.Αυτό έγινε και με το Μοσχάτο το οποίο ηττήθηκε πεντακάθαρα με τρία γκολ από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και στο τέλος ψάχνοντας τα αιτία της ήττας έριξαν ευθύνη και στην διαιτησία και μομφή στην ομάδα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ´ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.

Φθηνές δικαιολογίες από ανθρώπους που ξέρουν καλά να κάνουν τις «δουλειές» στο ποδόσφαιρο της Αθήνας και που δεν έμαθαν να χάνουν.

Η διαιτησία έκοψε το καρπούζι στη μέση χτες στον Κόρφο και αδίκησε μάλιστα σε σημεία την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που θα μπορούσε να φύγει με αστρονομικό σκορ. Όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις λάθος πόρτα χτύπησαν.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις παραγόντων,προπονητών και των ανθρώπων του Μοσχάτου.Είχαν μαθει να είναι η Μυκονος ουραγός   και τους κάθισε βαρύ.Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.