ΤΟΠΙΚΑ

Ο πλέον δραστήριος βουλευτής των Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος

Ο πλέον δραστήριος βουλευτής των Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος
Μ. Καφούρος: «Το νομοσχέδιο εμπεριέχει σημαντικές ρυθμίσεις για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου»

Για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι πολυσυζητημένες ρυθμίσεις για την εγκατάσταση και λειτουργία μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στη χώρα μας, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος.

Αν και η συζήτησηεπικεντρώθηκε στα 26, σε σύνολο 205, άρθρα του επίμαχου μέρους, ο κ. Καφούρος τόνισε ότι,«το σημερινό νομοσχέδιο εμπεριέχει, κυρίως, πολλές και σημαντικές ρυθμίσεις για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημαντική αναβάθμιση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο καθίσταταιτο τρίτο πανεπιστήμιο της χώρας καθώς και στον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, το οποίο εναρμονίζεται με τις τελευταίες τεχνολογικές και ακαδημαϊκές εξελίξεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.