ΤΟΠΙΚΑ

Sea Jet: Αρχές Απριλίου επιστρέφει το δρομολόγιο από Πειραιά – Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα

Sea Jet: Αρχές Απριλίου επιστρέφει το δρομολόγιο από Πειραιά – Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Θήρα

Επιστρέφουν τα ταχύπλοα στις Κυκλάδες από τον επόμενο μήνα.

Ένα από τα πρώτα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν θα είναι από τα πιο επιτυχημένα των τελευταίων ετών. Πρόκειται για το πρωινό δρομολόγιο της γραμμής Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος – Νάξος – Θήρα – Ίος.

Τη συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί η Sea Jets και σύμφωνα με το πρόγραμμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, η φετινή περίοδος δρομολογίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Στο πρόγραμμα αναφέρεται ότι η γραμμή θα εξυπηρετηθεί από το ταχύπλοο Worldchampion Jet. Ωστόσο, είθισται στο ξεκίνημα της περιόδου να επιστρατεύεται για ένα περίπου μήνα κάποιο άλλο ταχύπλοο της Sea Jets με πιθανότερο ενδεχόμενο να δούμε το Champion Jet 2, μέχρι τη δρομολόγηση του Worldchampion Jet κοντά στο καλοκαίρι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.