ΤΟΠΙΚΑ

«Ο πελάτης σας λάθος χρόνο σας υπέδειξε να ασχοληθείτε με τον βιολογικό»

«Ο πελάτης σας λάθος χρόνο σας υπέδειξε να ασχοληθείτε με τον βιολογικό»
Μέσα σε λίγες γραμμές ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ καυτηριάζει ως άκαιρο δημοσίευμα που μόνο στόχο είχε να ποτίζει δηλητήριο ξανά.

Εκτός τόπου και χρόνου δημοσιεύματα για τον βιολογικό καθαρισμό της Μυκόνου και τις συνθήκες που επικρατούν έφεραν απάντηση με πολύ νόημα για την σκοπιμότητα τους από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκο Βιγλιάρης που κατά γενική ομολογία κάνει πολύ καλή δουλειά αρκετό καιρό τώρα στον τομέα του.

Αναφέρει ως απάντηση ο Φραντζέσκος Βιγλιάρης:
“Σχετικά με το δημοσίευμα για τον βιολογικό θα ήταν πιο χρήσιμο για τον πελάτη σας να το “σηκώσετε” τον Οκτώβρη του 2023 για να είστε σε σωστό πολιτικό χρόνο.”

ΕΡΩΤΗΜΑ: Αλήθεια ποιος είναι ο πελάτης τους που τους υπαγορεύει σε άκυρο πολιτικό χρόνο να τα γράφουν αυτά και υπέπεσαν πάλι σε γκάφα;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.