ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Μύκονο σε καμπ υπο την αιγίδα της δημοτικής αρχής

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη Μύκονο σε καμπ υπο την αιγίδα της δημοτικής αρχής

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τονΣύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (ΣΕΔΚΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ) θα διοργανωθεί το 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP για παιδιά και εφήβους 8-18 ετών, αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ.

Επίτιμος προσκεκλημένος θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης που θα τιμήσει με την παρουσία του το καμπ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου στην περιοχή Βρύση, απογευματινές ώρες 18:00-23:00 και όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπ ηλικίας, αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Επισημαίνεται ότι στο 1ο MYKONOS BASKETBALLCAMP θα λάβουν μέρος οι:

Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη (προπονητές)

Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα (αθλητές).

Στόχος του CAMP είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από τα μάτια καταξιωμένων  αθλητών και προπονητών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό και να μοιραστούν μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες.

Σε όλα τα παιδιά θα διατεθούν μπλουζάκια με το λογότυπο του camp και αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

1. Υπεύθυνη δήλωση γονέα,
2. Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό και
3. Self Test για τον κορονοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδό του/της στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στο

FB: www.facebook.com/mykonosculture, Instagram.com/Mykonos_Basketball_Camp και στοwww.mykonos.gr.

Πληροφορίες στο 22893 60140 καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00 – 15:00.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στο culture@mykonos.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. O αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγω Covid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.