ΤΟΠΙΚΑ

Με παρέμβαση του λιμενικού ταμείου Μυκόνου η Δήλος έγινε «γυαλί»

Με παρέμβαση του λιμενικού ταμείου Μυκόνου η Δήλος έγινε «γυαλί»
Η εικόνες με τα σκουπίδια στη Δήλο που έκαναν τον γύρο του κόσμου με την ανάρτηση του Νορβηγού πρέσβη κινητοποίησαν άμεσα τον μηχανισμό

Η αντίδραση των ανθρώπων του Λιμενικού Ταμείου της Μυκόνου ήταν άμεση μετά την ανάρτηση του Νορβηγού πρέσβη που πήγε στη Δήλο και φωτογράφισε έναν σκουπιδότοπο.

Με τις άμεσες ενέργειες συνεργεία καθαρισμού έκαναν γυαλί την περιοχή της Δήλου και η εικόνα πλέον δεν έχει καμία  σχέση με αυτό που αντίκρισαν όλοι μετά την ανάρτηση του Νορβηγού.

Βέβαια θα πρέπει να υπάρχει πάντα η σχετική μέριμνα των υπευθύνων ώστε να λειτουργεί σε πρώτο χρόνο το σύστημα και να μην χρειάζεται κατόπιν εορτής και μετά την δυσφήμηση να γίνονται αυτονόητα πράγματα.

Δειτε τις εικόνες πριν και μετά τον καθαρισμό της Δήλου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.