ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία αλληλεγγύης με προορισμό την Κίναρο

Μια υπέροχη πρωτοβουλία αλληλεγγύης με προορισμό την Κίναρο

Η ομάδα Νησιώτικα Ωδικά πουλιά ταξίδεψε στην Κίναρο με σκοπό να βοηθήσει για ακόμη μια φορά, εκεί τους υποδέχτηκε η μοναδική κάτοικος του νησιού κυρά Ρήνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει η ομάδα σπουδαίες πρωτοβουλίες κι αυτή την φορά με την συνεργασία της All For Blue ταξίδεψαν μέχρι την Κίναρο.

Ιδιαίτερα συγκινητικό το μήνυμα της Κατερίνας Τοπούζογλου  που συνόδεψε την αποστολή στο ακριτικό νησί.

«Τι πιο ωραίο να βρίσκεις συνοδοιπόρους! Δεν ήταν μόνο το ταξίδι προς την Κίναρο για να επισκεφτούμε την μοναδική της κάτοικο, την λεβέντισσα κυρά Ρήνη. Ήταν το μοίρασμα με τους αγαπημένους μου φίλους που με τόση χαρά ανταποκρίθηκαν. Η ομάδα ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΩΔΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ μαζί με την All For Blue organization και τα υποβρύχια αδέρφια μου, σε μια σύντομη εξόρμηση για προμήθειες για την ίδια και φάρμακα για τα ζωντανά του νησιού.

Η κυρά Ρήνη μας περίμενε, όπως πάντα, με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ξενάγησε την παρέα στα ερείπια του παλιού χωριού και στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, εκεί όπου βρίσκεται το μνημείο των πεσόντων του ελικοπτέρου.


Διηγήθηκε ιστορίες από τη ζωή της, μαγειρέψαμε, απολαύσαμε ελληνικό καφέ, μας σύστησε τα νέα της «αγόρια» όπως αποκαλεί τα κατσικάκια της και μας ξεπροβόδισε με μια ζέστη αγκαλιά.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.