ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο οινοτουρισμός και οι Κυκλάδες, η κομβική θέση της Μυκόνου

Ο οινοτουρισμός και οι Κυκλάδες, η κομβική θέση της Μυκόνου
Ξεχάστε την Προβηγκία, αυτά τα ελληνικά μονοπάτια οινοτουρισμού μέσα από τα νησιά της χώρας αποδεικνύουν πως η Ελλάδα είναι ο νέος προορισμός για το κρασί που θα εξερευνήσουμε φέτος το καλοκαίρι», αναφέρει το περιοδικό.

Η Τήνος, η Μύκονος, η Πάρος και η Σαντορίνη παρουσιάζονται ως ιδανικοί προορισμοί για οινοτουρισμό, σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Wallpaper.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Ελλάδα, μέσω αυτών των νησιών αναδεικνύεται για τις εφετινές διακοπές ως προορισμός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα της οινογνωσίας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα (https://www.wallpaper.com/entertaining/discover-greek-wine-trails) αναφέρει πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια περίοδος αναγέννησης μεταξύ των Ελλήνων οινοπαραγωγών, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν μοντέρνες τεχνικές και τεχνολογίες για να μεταμορφώσουν τις 300 τοπικές ποικιλίες σταφυλιού σε μοναδικά κρασιά.

«Ξεχάστε την Προβηγκία, αυτά τα ελληνικά μονοπάτια οινοτουρισμού μέσα από τα νησιά της χώρας αποδεικνύουν πως η Ελλάδα είναι ο νέος προορισμός για το κρασί που θα εξερευνήσουμε φέτος το καλοκαίρι», γράφει το περιοδικό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.