BUSINESS

Ο Nusret φτιάχνει κλαμπ στη Μύκονο και ονειρεύεται 20 εκατ. ευρώ τζίρο

Ο Nusret φτιάχνει κλαμπ στη Μύκονο και ονειρεύεται 20 εκατ. ευρώ τζίρο
Ανέβασε βίντεο στο TikTok προαναγγέλοντας το νέο του κατάστημα - «Φαγητό και χορός» λέει στην κάμερα από πρώτα είπε «Καλημέρα»

Να μετατρέψει την ήδη κερδοφόρα επιχείρηση του στη Μύκονο σε ένα πολυχώρο διασκέδασης και να «μαζέψει όλο το χαρτί» που κυκλοφορεί στο νησί τα καλοκαίρια, επιδιώκει ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

Με τον τζίρο του εστιατοριου να ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ τη σεζόν, η πρόβλεψη για το κλαμπ που ετοιμάζει δίπλα ακριβώς είναι να ξεπεράσει ο τζίρος και για τα δυο καταστήματα τα 20 εκατ. ευρώ και να ανταγωνιστεί στα ίσα τα μεγάλα beach restaurants της Μυκονου όπως το Nammos και ο Scorpios. Ο Τουρκος επιχειρηματίας βρέθηκε στη Μυκονο πριν από λιγες μέρες για να τελειώνει με τα διαδικαστικάθέματα με τις άδειες και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής .

Παράλληλα συναντήθηκε με τους πολιτικούς μηχανικούς που έχουν αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού που αγόρασε πρόσφατα έναντι 2,2 εκατ ευρώ , το οποίο βρίσκεται πάνω από τη Χωρα, σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο . Ενας από τους κυριότερους λόγους που ώθησαν τον Τούρκο εστιάτορα να επιλέξει το συγκεκριμένο ακίνητο αντί κάποιου πιο σύγχρονου είναι ίσως και ο πλέον προφανής: η κατοικία απέχει μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το εστιατόριό του – μολονότι ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ακόμη και με τις μεγάλες αποστάσεις, τις οποίες καλύπτει τρέχοντας, ως μέρος της καθημερινής του άσκησης για τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης.

Σκιές πίσω από την πώληση
Κάτι που συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο είναι ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να περάσει το ακίνητο στα χέρια του. Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για αθέμιτα μέσα που χρησιμοποίησαν τρίτα πρόσωπα προκειμένου να μπουν μπροστά, ενδεχομένως για προσωπικό τους όφελος.

Ο Νουσρέτ είχε απευθυνθεί σε συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο το οποίο είχε αναλάβει την πώληση της κατοικίας για λογαριασμό του Αθηναίου ιδιοκτήτη της, όμως στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν. Στην αγοραπωλησία φέρεται να αναμείχθηκε και τρίτο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το μεσιτικό γραφείο να αποκλειστεί από την αγοραπωλησία.

Αυτή η εξέλιξη, εάν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, δεν αποκλείεται να φέρει δικαστικές περιπέτειες για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και όλους τους εμπλεκομένους στην αγοραπωλησία, οι οποίοι κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για υπεξαίρεση αμοιβής.

Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ο μεσίτηςδικαιώνεται και μάλιστα αποζημιώνεται εντόκως από την ημέρα σύνταξης του συμβολαίου, αρκεί να διαθέτει τα αποδεικτικά ότι εκείνος ήταν που υπέδειξε το ακίνητο στον υποψήφιο αγοραστή. Και από όσα ακούγονται στη Μύκονο, τα αποδεικτικά υπάρχουν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντάλλαξαν οι εμπλεκόμενες στην αγοραπωλησία πλευρές.
Πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.