ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νορβηγός πρέσβης πήγε στη Δήλο και είδε… σκουπίδια – Τι έγραψε στο twitter

Ο Νορβηγός πρέσβης πήγε στη Δήλο και είδε… σκουπίδια – Τι έγραψε στο twitter

Υπό κανονικές συνθήκες ο Νορβηγός πρέσβης θα έπρεπε να εξυμνεί τις ομορφιές της Δήλου, αντί γι’ αυτό όμως έκανε tweet για τα σκουπίδια που είδε στο λιμάνι. Τον ενημέρωσαν αργότερα ότι θ’ απομακρυνθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τη Δήλο επισκέφθηκε ο Νορβηγός πρέσβης στην Ελλάδα, Φρόντε Όβερλαντ Άντερσεν.Αντί, όμως, να κάνει tweet για τις ομορφιές του νησιού, έκανε για τα… σκουπίδια που αντίκρυσε στο λιμάνι.

Ο Νορβηγός πρέσβης φαίνεται πως βρέθηκε προ εκπλήξεως στη θέα των σκουπιδιών και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο twitterγράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

 

Λίγες ώρες αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση που ανέφερε ότι του τηλεφώνησαν από τη Δήλο και του εξήγησαν πως είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και τα σκουπίδια θ’ απομακρυνθούν άμεσα από το ιερό νησί .

Πηγή ieidiseis.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.