ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νίκος Γκέλος με την στάση του φέρθηκε έντιμα και απέδειξε ότι είναι ένας αξιοπρεπής πολιτικός και άνθρωπος

Ο Νίκος Γκέλος με την στάση του φέρθηκε έντιμα και απέδειξε ότι είναι ένας αξιοπρεπής πολιτικός και άνθρωπος
Η ανακοίνωση της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Νίκου Γκέλου έμοιαζε αναμενόμενη καθώς δεν ήταν εύκολο να σχηματίσει συνδυασμό

Ο Νίκος Γκέλος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να ηγηθεί μιας προσπάθειας δημιουργίας πολιτικού συνδυασμού διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου του νησιού.

Δεν τα κατάφερε και ήταν μια συνθήκη που είχαμε προβλέψει από το MykonosVoice ότι θα συμβεί καθώς δεν ήταν εύκολο τη εγχείρημα μιας νέας πολιτικής τάσης.

Η ανακοίνωση της απόσυρσης της υποψηφιότητας του έγινε μέσα σε ένα κλίμα ευπρέπειας και αλήθειας προς τους συμπολίτες του Μυκονιάτες.

Δεν κορόιδεψε και δεν προσπάθησε να κρυφτεί ο Γκέλος.

Η προσπάθεια του δεν ευοδώθηκε και χωρίς τυμπανοκρουσίες αποσύρθηκε.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μετά από μια τίμια και συνεχή προσπάθεια απευθυνόμενος στην κοινωνία του νησιού μας δεν κατάφερα να συγκεντρώσω τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για την συγκρότηση του συνδυασμού ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΞΙΩΝ.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη ΤΙΜΗ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και έθεσαν εαυτόν υποψήφιες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πίστεψαν στο πρόγραμμά μας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και προσωπικά θα είμαι πάντοτε δίπλα τους και στις οικογένειές τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Ευχαριστώ από την ψυχή μου την οικογένεια μου για την στήριξη, το κουράγιο και την δύναμη που μου έδιναν τους τελευταίους 10 μήνες.

Η πολιτική διερεύνηση και οι συζητήσεις με τα μέλη της ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει για τις περαιτέρω αποφάσεις μου.»

Όποια και αν είναι η απόφαση του για το μέλλον ένα είναι βέβαιο.Ο Γκέλος δεν περισσεύει για την Μύκονο και θα πρέπει να είναι παρών στα κοινά του νησιού.

Ο Νίκος Γκέλος με την στάση και την εν γένη συμπεριφορά του απέδειξε ότι είναι ένας αξιοπρεπής και έντιμος πολιτικός.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.