ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς «Το να είσαι Άνωμερίτης πέρα από μια γεωγραφική καταγωγή το έχουμε κάνει μια στάση ζωής»

Κουκάς «Το να είσαι Άνωμερίτης πέρα από μια γεωγραφική καταγωγή το έχουμε κάνει μια στάση ζωής»

Μια ανάρτηση και μια φωτογραφία από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά από την γιορτή της Αδελφότητας των Ανωμεριτών Μυκόνου.

«Εχθές παραβρέθηκα στην ετήσια εκδήλωση που οργάνωσε η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου «ΠANAΓIA TOYPΛIANH».
Το να είσαι Άνωμερίτης πέρα από μια γεωγραφική καταγωγή το έχουμε κάνει μια στάση ζωής. Πολλοί νιώθουν Ανωμερίτες χωρίς να έχουν καταγωγή από την Άνω Μερά και αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία της αδελφότητας.

Το χώρο διέθεσε η Ειρένα Καλαμαρά στη μνήμη του πατέρα της του αείμνηστου Κυριάκου Καλαμαρά ο οποίος χρόνια μου έλεγε για το δρόμο του Καλαφάτη που είχε δεκαετίες να φτιαχτεί, και πλέον ο δρόμος έχει ολοκληρωθεί και είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα όταν τον φέρνω στο μυαλό μου.

Φέτος η Άνω Μερά είναι το επίκεντρο του νησιού και στο πολιτιστικό επίπεδο καθώς το αποδείξαμε με τις εκδηλώσεις που έγιναν και που θα γίνουν. Προχθές παραμονή Δεκαπενταύγουστου η Άνω Μερά ήταν γεμάτη από νεολαία κάτι που μας κάνει όλους χαρούμενους και μας δίνει αισιοδοξία.

Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο Φραντζέσκα Κουνάνη και όλα τα μέλη της αδελφότητας για την φανταστική εκδήλωση που πραγματοποίησαν για ακόμη μία φορά.
Να τους πω συγχαρητήρια και ότι όπως έχω παραβρεθεί σε όλες τους τις εκδηλώσεις, έτσι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους και να τους στηρίζω.

Συγχαρητήρια και στους μουσικούς μας: Μιχάλη Κουνάνη, Φρατζέσκο Κοντιζά, Μάριο Ζουγανέλη, Βασίλη Γρυπάρη και Νίκο Κοντιζά που μας ταξίδεψαν με τις ωραίες μελωδίες.

(Στην φωτογραφία με την Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Μεράς Ειρήνη Ζουγανέλη, την Πρόεδρο της Αδελφότητας ΑνωΜεριτών Φραντζέσκα Κουνάνη και την Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ Κατερίνα Μανιάτη.)»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.