ΤΟΠΙΚΑ

Ο Νικόλας Τρεππίδης βγάζει προς πώληση την πολυτελή έπαυλη του στη Μύκονο έναντι 23 εκατ. ευρώ

Ο Νικόλας Τρεππίδης βγάζει προς πώληση την πολυτελή έπαυλη του στη Μύκονο έναντι 23 εκατ. ευρώ

Πωλητήριο στην πολυτελή έπαυληVilla Serenity έβαλε ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Νικόλας Τρεππίδης, σύμφωνα με το Forbes.

Την βίλα που ολοκληρώθηκε το 2022, χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα ο επιχειρηματίας με την οικογένεια του για διακοπές, ενώ νοικιάζονταν παράλληλα έναντι 9.500 ευρώ τη βραδιά εκτός σεζόν και έως και 25.000 ευρώ την hot περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου. Στην τιμή περιλαμβάνονταν και οι υπηρεσίες του προσωπικού.

Ο Νικόλας Τρεππίδης ιδρυτής της Moneygate.com και της Treppides Investments & Holdings ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει την Villa Serenity στην τιμή των 24,7 εκατ. δολαρίων (23 εκατ. ευρώ).

«Η Villa Serenity είναι η πρώτη βίλα στη Μύκονο που μοιάζει με ξενοδοχείο πέντε αστέρων», λέει η Ελπίδα Κένεντι του Ομίλου Kennedy, η οποία διαχειρίζεται τόσο την ενοικίαση όσο και την πώληση του ακινήτου.

«Έχει τις ανέσεις, το προσωπικό, την πολυτέλεια και βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία του νησιού. Δεν φυσάει ποτέ εκεί», επισημαίνει.

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

Η βίλα βρίσκεται στην προστατευμένη νότια πλευρά του Νησιού των Ανέμων, που είναι πιο ήρεμη. Βρίσκεται σε μία πλαγιά 7.500 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί 20 άτομα, ενώ έχει θέα στις εκπληκτικές παραλίες Ψαρού, Πλατύς Γιαλός και Παράγκα.

Διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, τα επτά από αυτά en-suite.

Στο χαμηλότερο επίπεδο της βίλας, οι λάτρεις του εκλεκτού φαγητού θα ανακαλύψουν μια επαγγελματική κουζίνα σε επίπεδο εστιατορίου για τους ιδιωτικούς σεφ του σπιτιού, καθώς και ξεχωριστούς χώρους για τη διαμονή των 10 ατόμων του προσωπικού.

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

Ακόμη διαθέτει υπαίθριο home cinema με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία ηχητικά συστήματα.

Επίσης, όπως αναφέρει το Forbes, είναι ένα από τα λίγα ακίνητα στο νησί που διαθέτει τον δικό του βιολογικό κήπο λαχανικών και μια ιδιωτική μίνι φάρμα, με κότες για φρέσκα αυγά.

Εκτός από την τεράστια κύρια κρεβατοκάμαρα, η Villa Serenity διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο με δύο κουκέτες και ιδιωτικό μπάνιο. Τα υπόλοιπα δωμάτια αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη τάση για ιδίου μεγέθους υπνοδωμάτια με ανέσεις, που μπορούν να φιλοξενήσουν πολλές οικογένειες.

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

Η Villa Serenity διαθέτει και δύο πισίνες υπερχείλισης, η μία έχει μήκος 18 μέτρα, ενώ η μεγαλύτερη, 27 μέτρων, είναι θερμαινόμενη. Όλα τα υπνοδωμάτια των επισκεπτών έχουν πρόσβαση στην πισίνα του χαμηλότερου επιπέδου, ενώ η κύρια κρεβατοκάμαρα ανοίγει στη μικρότερη πισίνα του ανώτερου επιπέδου.

Η παραλία Ψαρού και το Nammos, το διάσημο beach club της Μυκόνου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Τα μπαρ και τα εστιατόρια του νησιού, το αεροδρόμιο, η πόλη της Μυκόνου και η πλησιέστερη αγορά απέχουν μεταξύ τριών και πέντε χιλιομέτρων.

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

 

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

 

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

 

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP

 

φωτογραφία KENNEDY’S GROUP
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.