ΤΟΠΙΚΑ

Η χρονιά της Μυκόνου που σάρωσε στα βραβεία για τους καλύτερους Δήμους

Η χρονιά της Μυκόνου που σάρωσε στα βραβεία για τους καλύτερους Δήμους

Σάρωσε η Μύκονος στα βραβεία για τους καλύτερους Δήμους.Πέρυσι ένα βραβείο …φέτος «Smart Municipality of the Year» -το πρώτο βραβείο για δήμους κάτω των 40.000 κατοίκων- κι άλλα 4 στα BestCityAwards2023 για το Δήμο Μυκόνου.

Έν βραβείο για το έργο της αφαλάτωσης και ένα για την καλύτερη διαχείριση των κοιμητηρίων.

Ακόμη ένα βραβείο για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μυκόνου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) η οποία διακρίθηκε για τον εκσυγχρονισμό, την ψηφιοποίηση και αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και ένα για το Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου που βραβεύτηκε για τον τρόπο διαχείρισης ελλιμενισμού σκαφών.

Μετά την σπουδαία επιτυχία ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε:

«Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, αλλά και τα στελέχη του Δήμου για την εργατικότητα και την επιμονή στην παραγωγή ορατού και μετρήσιμου

έργου.

Η δική μας δέσμευση είναι ότι θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να κάνουμε αυτά που αξίζουν το νησί, οι συμπολίτες και οι επισκέπτες μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.