ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο νεαρός Βερώνης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε ομάδα Β Εθνικής

Ο νεαρός Βερώνης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε ομάδα Β Εθνικής
Στον Αήττητο Σπάτων ο μικρός,απόλυτη δικαίωση για τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά που με προσωπικές του ενέργειες βοήθησε στην μεταγραφή Βερώνη

Σάρκα και οστά παίρνει η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και κυρίως του προέδρου της ομάδας Αλέξανδρου Κουκά τα τελευταία χρόνια με τα τμήματα υποδομών του συλλόγου καθώς ένας ακόμη νεαρός μεταγράφεται σε επαγγελματική ομάδα.
Ο αρχηγός της Κ18 Μανώλης Βερώνης συμφώνησε σε όλα και αναμένονται τα τυπικά για να ανακοινωθεί από το Αήττητο Σπάτων, ομάδα Β Εθνικής της Αθήνας.
Είναι τρομερό το ποσοστό της εξέλιξης που έχουν τα ταλέντα στην ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε καλοκαίρι ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών απορροφούν παίκτες από τη νησί.
Σε αυτό αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς που τόσο με τις προσωπικές του επαφές και γνωριμίες, καθώς και προσωπικά έξοδα έχει βοηθήσει τα μέγιστα τα Μυκονιατόπουλα να κάνουν το άλμα και να πάρουν τις ευκαιρίες τους στις μεγαλύτερες εθνικές κατηγορίες.
Ο Βερώνης είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και έδειξε στα δοκιμαστικά του Αήττητου Σπάτων λίγο καιρό πριν ότι μπορεί ν σηκώσει το βάρος της φανέλας μιας μεγαλύτερης ομάδας.
Τα τελευταία χρόνια  ο νεαρός Βερώνης έχει θεαματική άνοδο στην απόδοση του.
Θα ξεκινήσει ως παίκτης της Κ20 που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League με σκοπό όταν θα είναι έτοιμος να γίνει επαγγελματίας.
Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με προπονητή τον Μάκη Πούλο είναι εξαιρετική και τα παιδιά έχουν αποκομίσει πολύ σωστή ποδοσφαιρική παιδεία.

φωτογραφία Sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.