ΤΟΠΙΚΑ

Ο μπον βιβέρ Νίκος Τσερκεζίδης κλέβει την παράσταση με τις ευχές του

Ο μπον βιβέρ Νίκος Τσερκεζίδης  κλέβει την παράσταση με τις ευχές του
Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Τσερκεζίδης φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες μηνιαίου περιοδικού των επιχειρήσεων και έκλεψε την παράσταση ξανά

Με μια φωτογράφηση μηνιαίο  επιχειρηματικό περιοδικό διάλεξε τον γνωστό επιχειρηματία και φίλο της Μυκόνου Νίκο Τσερκεζίδη να κοσμήσει το εξώφυλλο του για το επετειακό τεύχος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ανάμεσα σε καλλίγραμμα μοντέλα ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο στον τομέα της ανακύκλωσης φωτογραφήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και μίλησε τόσο για τα επιχειρηματικά του σχέδια για το 2021 όσο και για την εποχή της πανδημίας που ζει ο πλανήτης.

 

Ο Τσερκεζίδης κάνει πάλι την διαφορά όπως θα δείτε σε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το MykonosVoice και σας παρουσιάζουμε.

Ο Θεσσαλονικιός μπον βιβέρ κλέβει την παράσταση και δηλώνει στο περιοδικό:

«Μπορεί ο κορονοιός να έχει κλέψει τη χαρά μας, το γέλιο της ζωής μας και να μας έχει δημιουργήσει  μια μουντή και άχαρη ατμόσφαιρα αλλά θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους αυτές τις δύσκολες μέρες ότι  δεν επιτρέπεται να μας στερήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία.

Επιβάλλεται να το ξεπεράσουμε, αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, πιο φωτεινός, η ζωή πρέπει να αποκτήσει και πάλι χρώμα όπως παλιά.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Χριστούγεννα αγάπης, αγκαλιάς, ελπίδας και… φαντασίας, γιατί ο νους ταξιδεύει, όπου θέλει…»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.