ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μάρτης φεύγει σαν… γδάρτης -Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Ο Μάρτης φεύγει σαν… γδάρτης -Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Με χειμωνιάτικο σκηνικό καιρού μας αποχαιρετά ο Μάρτιος καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές.

Πιο αναλυτικά, στην ανατολική και νότια χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα. Χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα νότια κατά 4 με 6 βαθμούς.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kairos-ishyres-brohes-kataigides-hionia-31-3-2021

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.