ΤΟΠΙΚΑ

«Ο λαός της Μυκόνου μίλησε για το ποιος θέλει να είναι δήμαρχος»

«Ο λαός της Μυκόνου μίλησε για το ποιος θέλει να είναι δήμαρχος»
Απόλυτη ικανοποίηση από την έκταση της συγκέντρωσης και τον παλμό από τους αντιδημάρχους που μίλησαν στο Mykonosvoice

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, θα πουν με ένα στόμα, άνθρωποι πολύτιμοι συνεργάτες του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για την μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στο Γρυπάρειο με αφορμή ομιλία-απολογισμό.

Το Mykonosvoice συνάντησε τους «τρεις καμπαλέρος» της δημοτικής αρχής, Αλέκο Κουκά, Μιχάλη Ζουγανέλη και Μιλτιάδη Ατζαμόγλου,αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του δημάρχου και άνοιξαν την καρδιά τους, ενθουσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου που έκανε την ομιλία-απολογισμό μια καθαρή προεκλογική συγκέντρωση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που  μας τίμησε με την παρουσία του στην καλύτερη κατά γενική ομολογία ομιλία του δημάρχου μας τα τελευταία χρόνια, για εμάς ο αγώνας τώρα αρχίζει και κάθε μέρα όλο και περισσότεροι είναι κοντά μας» θα πει ο Μιχάλης Ζουγανέλης( Μπαλτας), που έκανε αγώνα δρόμου από το αεροδρόμιο να προλάβει την ομιλία στο Γρυπάρειο καθώς υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να βρίσκεται στην Αθήνα.

 

«Ο δήμαρχος αποτελεί εγγύηση για το μέλλον, είναι το πρώτο πιάτο από το κυρίως μενού που θα ακολουθήσει η ομιλία του στο Γρυπάρειο και αυτό γιατί έχουμε και όραμα και στόχους και φιλοδοξία για την επόμενη μέρα.

Έχουμε αποδείξει ποιος ξέρει να κάνει την δουλειά στο νησί και είμαστε καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μας» τα λόγια του Αλεκάρα Κουκά που δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και συγχαρητήρια για την αυταπάρνηση του στο έργο του στο νησί.

 

«Μόνο ενωμένοι θα γράψουμε ιστορία, φτάνει το μίσος και οι αντιπαραθέσεις που δεν έχουν νόημα και δεν οδηγούν και πουθενά.Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση από την στήριξη των συμπολιτών μας.Συνεχίζουμε» δήλωσε ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου που είχε την τιμητική του καθώς γιόρταζε και δέχονταν τις ευχές όλων.

Ήταν κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομιλία του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά τα τελευταία χρόνια, σε ένα κατάμεστο Γρυπάρειο ,δείγμα ότι ο κόσμος της Μυκόνου και κρίση έχει και άποψη για τα γεγονότα και τον τρόπο που έχουν εξελιχτεί χρόνια τώρα στο νησί.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.