ΤΟΠΙΚΑ

«Δέκα χρόνια είχαν να κατέβουν στο Γυαλό και παριστάνουν τους σωτήρες τώρα»

«Δέκα χρόνια είχαν να κατέβουν στο Γυαλό και παριστάνουν τους σωτήρες τώρα»
Απίστευτη ομιλία Κουκά που κατακεραύνωσε τους πολιτικούς του αντιπάλους.Δείτε απόσπασμα Video

«Είχε πολλά χρόνια παιδι μου να ακούσει η Μύκονος τέτοια ομιλία» ήταν τα λόγια του γεράκου που περίμενε υπομονετικά να συγχαρεί τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ένας συγκλονιστικός Κουκάς καθήλωσε για μια ώρα το κοινό στο Γρυπάρειο με την ομιλία του και άφησε άναυδους όσοι παρακολούθησαν κατά την κοινή ομολογία καλύτερη εμφάνιση του δημάρχου τα τελευταία χρόνια.

Καυστικός, ενωτικός , με επιχειρήματα, έδωσε με παραδείγματα ο δήμαρχος Μυκόνου την διαφορά του παλιού με το νέο.

Έστειλε μηνύματα με πολύ δυνατό τρόπο για όσα δεινά είχε βιώσει το νησί τα προηγούμενα χρόνια και έδωσε υποσχέσεις για τον μέλλον με δεσμεύσεις σε συγκεκριμένους τομείς.

Ενας Κουκάς που πήρε πάνω του το παιχνίδι και δείχνει πλέον ποιος είναι το αφεντικό στην Μύκονο στις επερχόμενες εκλογές.Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.