ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο. Τελείωσε το Γυμνάσιο Μυκόνου ενώ συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα.
Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον τομέα δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο ΙΕΚ Πειραιά στον τομέα του Τουρισμού.

Από το 2005 ζει ξανά μόνιμα στο νησί της Μυκόνου, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού και της ναυτιλίας. Αρχικά στις κρουαζιέρες και πλέον έχοντας ιδρύσει τις δικές του επιχειρήσεις από το 2012 με επίκεντρο την παροχή θαλάσσιων υπηρεσιών με σκάφη και πολυτελή γιοτ.

Είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα για το μέλλον του τουρισμού στο νησί μας και την εξέλιξή του, δίνοντας έμφαση στη ναυτιλία και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είναι υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία Δράσης» στη Δημοτική Κοινότητα Μυκονίων.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.