ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις Κυκλάδες

Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις Κυκλάδες

Φυσιολογικός – σε γενικές γραμμές – για τα δεδομένα της εποχής, θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες το προσεχές τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η σημερινή ενίσχυση των ανέμων θα είναι προσωρινή, καθώς τις επόμενες ημέρες οι καιρικές συνθήκες αναμένονται πιο ήπιες.

Ανλαυτικότερα, τρην Παρασκευή 28/2 ο καιρός στις Κυκλάδες θα είναι σχετικά αίθριος με ηλιοφάνεια και διαστήματα νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς.

Το Σάββατο 29/2, δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές. Ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα στραφούν σε Βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθέί από 10 έως 15 βαθμούς.

Την Κυριακή της αποκριάς 1/3, αναμένεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας με διαστήματα νεφώσεων. Οι άνεμοι θα είναι Νότιοι – Νοτιοδυτικοί με ένταση 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρή Δευτέρα 2/3, αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας στα νησιά των Κυκλάδων. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν σε Νότιες κατευθύνσεις και θα ενισχυθούν ελαφρώς, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.