ΤΟΠΙΚΑ

Έκρυθμη η κατάσταση στη Χίο

Έκρυθμη η κατάσταση στη Χίο

Έκρυθμη η κατάσταση στο νησί – Εννέα τραυματίες αστυνομικοί από την εισβολή κατοίκων στο ξενοδοχείο –Επεισόδια και φωτιές στην Καράβα της Λέσβου.

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι της Χίου, μετά τη μετάβαση αστυνομικών στο νησί στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων για τα κλειστά ελεγχόμενα κέντρα κράτησης.

Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, στο νησί σημειώθηκαν άγρια επεισόδια, όταν νωρίς το μεσημέρι ομάδα κατοίκων “μπούκαρε” στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν αστυνομικοί και τα έκανε γυαλιά – καρφιά.

Πληροφορίες λένε ότι το μαινόμενο πλήθος εισέβαλε στο παραθαλάσσιο resort, άρχισε να τα σπάει και να πετάνε τα πράγματα των αστυνομικών στο δρόμο.

Πηγη protothema.gr

Άγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.