ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος στην ομάδα του Κωνσταντίνου Κουκά

Ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος στην ομάδα του Κωνσταντίνου Κουκά
Ένας ακόμη νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά θα είναι υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης

Ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος είναι γιός του Νικόλαου Αναγνωστόπουλου και της Πετρούλας Κουκά (Πετρουνέλη).

Έχει σπουδάσει Ψηφιακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Ζει μόνιμα στη Μύκονο από το 2007, όπου και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα. Από το 2016 έχει αναλάβει τη θέση στελέχους στην ίδια Τράπεζα στον τομέα του premium banking ενώ παράλληλα ασχολείται με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, διότι θεωρεί ότι με την εμπειρία του στον τραπεζικό κλάδο και τις οικονομικές του γνώσεις μπορεί να συνεισφέρει στον Δήμο μας. Επιπροσθέτως θέλει να συμβάλει ενεργά στον τομέα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στο νησί. Είναι υποψήφιος Σύμβουλος για την Κοινότητα Μυκονίων.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.