ΤΟΠΙΚΑ

Ένας μετά τον άλλον οι δρόμοι στο νησί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι

Ένας μετά τον άλλον οι δρόμοι στο νησί ετοιμάζονται για το καλοκαίρι
Η μάχη των εκλογών θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα λόγων και έργων και η διοίκηση Κουκά παρεμβαίνει άμεσα στα προβλήματα

Μετά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν  κυρίως με τις πολλές βροχές του χειμώνα που πέρασε σε αρκετά σημεία του νησιού η κατάσταση στο οδικό δίκτυο δεν ήταν καλή.

Άνθρωποι της δημοτικής αρχής σχεδόν σε καθημερινή βάση γίνονταν υποδοχείς αναφορών για προβλήματα στο οδικό δίκτυο  των κατοίκων σε διάφορα σημεία που είχαν υποστεί  ζημιές με λακούβες και ρωγμές πολλές μάλιστα από τις οποίες  ήταν και επικίνδυνες για τους οδηγούς.

Ένα τέτοιο σημείο που είχε υποστεί ζημιές  είναι ο δρόμος  που οδηγεί στο Paradise και που σε αρκετα σημεία του είχε υποστεί καταστροφες από τις πρόσφατες άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ένα έργο που με την συμμετοχή και  των ιδιωτών  της περιοχής της Παράγκας και του  Παραντάις  και φυσικά την μέριμνα των υπηρεσιών του  Δήμου Μυκόνου ολοκληρώθηκε και πλέον έχει παραδοθεί προς χρήση λύνοντας ένα σημαντικό πρόβλημα σε μια κομβική οδική αρτηρία του νησιού.

Σχετικές φωτογραφίες από αυτοψία του Mykonos Voice στο σημείο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.