ΤΟΠΙΚΑ

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο λάτρης της Μυκόνου

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο λάτρης της Μυκόνου
Τόνι Κάστρο: Επαναστάτης... με αιτία - Η πολυτελής ζωή του εγγονού του Κάστρο

Θεωρεί τον εαυτό του playboy, έχει εμμονή με τις selfies και λατρεύει να ταξιδεύει στο εξωτερικό.Αγαπημένος του προορισμός είναι η Μύκονος και, σύμφωνα με κουβανικά ΜΜΕ, το 2015 είχε επισκεφθεί το κοσμοπολίτικο νησί με μία ομάδα σωματοφυλάκων.

Ο Τόνι Κάστρο, εγγονός του «Κομαντάντε και μοντέλο στο επάγγελμα, δεν διστάζει να δείξει ότι έχει άλλη νοοτροπία από τον παππού του, Φιντέλ,σύμβολο της Κουβανικής Επανάστασης.

Ο 22χρονος βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων μετά την ανάρτηση φωτογραφιών του στο Instagram με τον ίδιο να ποζάρει σε διάφορες χώρες προβάλλοντας τον πολυτελή του βίο.

Τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει από τα ταξίδια του τα τελευταία δύο χρόνια, δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα «Miami Herald» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στο Instagram, ο Τόνι μοιράστηκε με χιλιάδες followers τις υπέροχες στιγμές που έζησε ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο: Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μεξικό.
tony4

«Μαύρο πρόβατο»

Η ζωή των μελών της οικογένειας Κάστρο ήταν επτασφράγιστο μυστικό για τον έξω κόσμο. Ο Τόνι όμως έγινε το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας διαφημίζοντας μέσω των social media τα πλούτη της οικογένειας.Στις επίμαχες φωτογραφίες, ο Τόνι ατενίζει τον ωκεανό από ένα πολυτελές γιοτ, οδηγεί BMW, ποζάρει σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Μαδρίτη, είναι αγκαλιά με την μητέρα του Λιζέτ Ουλόα στην Αβάνα.

Ο Τόνι είναι γιος του Αντόνιο Κάστρο. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και σύζυγος του Φιντέλ, Ντάλια Σότο Ντελ Βάλε.

Θέλει να κατακτήσει την πασαρέλα,συνήθως κυκλοφορεί με ένα μπερέ όπως ο κολλητός φίλος του παππού του, Τσε, και του αρέσει πολύ η ραπ μουσική. Έχει διαφημίσει ρούχα του διάσημου οίκου Chanel. Σπουδάζει στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αβάνας. Φορά επώνυμα ρούχα και του αρέσει να «κόβει» βόλτες στην περίφημη παραλία της Κούβας, Βαραντέρο.

tony1
tony2
tony3
tony5
tony6
tony7
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.