ΤΟΠΙΚΑ

Παλαίμαχοι Μυκόνου: Φιλικά με Ολυμπιακό και Εθνική 2004

Παλαίμαχοι Μυκόνου: Φιλικά με Ολυμπιακό και Εθνική 2004

Για μια ακόμη χρονιά, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μυκόνου θα πραγματοποιήσουν μεγάλα φιλικά παιχνίδια, φέρνοντας όπως στο παρελθόν στο νησί των ανέμων, παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, Πέτρος Ασημομύτης και Αντώνης Κουσαθανάς δίνουν στέλνουν τα δικά τους συγχαρητήρια στην Μικτή Κυκλάδων (Κ14 και Κ16) για την διπλή επιτυχία.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Μυκόνου κ. Πέτρος Ασημομύτης και ο γραμματέας των Παλαιμάχων κ. Αντώνης Κουσαθανάς  στέλνουν τα δικά τους συγχαρητήρια στα παιδιά της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Αντώνης Κουσαθανάς: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΕΠΣ Κυκλάδων, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και την ΕΠΣ Κυκλάδων γι αυτή την μεγάλη επιτυχία που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση για τις Κ14 και Κ16.  Η ευαισθησία των παλαιμάχων Μυκόνου για τα μικρά παιδιά είναι γνωστή. Ευχόμαστε το 2019 τα παιδιά να κρατήσουν την σημαία των Κυκλάδων ψηλά φέρνοντας και άλλες διακρίσεις στο Νομό μας», τόνισε ο κ. Κουσαθανάς, με τον Πέτρο Ασημομύτη να συμπληρώνει:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους Κυκλαδίτες φίλους μας, ότι από Δευτέρα ξεκινάει προετοιμασία των παλαιμάχων για τα μεγάλα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί για το 2019. Αξίζει να τονιστεί πως στις 11 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα μας θα δώσει φιλικό παιχνίδι στον κορυδαλλό με τους Παλαιμάχους της προοδευτικής (όπως πέρσι), στα πλαίσια της αδελφοποίησης των δυο σωματείων. Μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλα φιλικά, όπως με Α.Ο Σύρου, Πανναξιακό, Τήνο, Σαντορίνη,  Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό, Εθνική 2004. Όσον αφορά τις μικτές, πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μοστράτο, την ΕΠΣ Κυκλάδων και τους μικρούς ποδοσφαιριστές».

sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.