ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος, η Τόνια Ανδρονίκου και το τουριστικό προϊόν της Μυκόνου που αναδεικνύεται καθημερινά

Ο δήμαρχος, η Τόνια Ανδρονίκου και το τουριστικό προϊόν της Μυκόνου που αναδεικνύεται καθημερινά
Χωρίς χρονοτριβή με αποτέλεσμα και ενέργειες σε κάθε κατεύθυνση δουλεύουν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής για τον τουρισμό της Μυκόνου

Δεν αφήνουν τον χρόνο να πάει χαμένος στο νησί άνθρωποι που εργάζονται για το τουριστικό προϊόν  του αλλά και για την προβολή του τόπου.
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, η Τόνια Ανδρονίκου που έχει τον τομέα του τουρισμού στο χαρτοφυλάκιο της για λογαριασμό του Δήμου Μυκόνου και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής και Πολιτικής ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου είχαν συνάντηση στη Μύκονο και έθεσαν επι τάπητος όλα τα θέματα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Λοΐζου:
«Τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκα τη Μύκονο μετά από πρόσκληση του Δημάρχου με τον οποίο συζητήσαμε για τη νέα τουριστική σεζόν και ζητήματα όπως η πρόοδος των εμβολιασμών και τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο ίδιο πλαίσιο επισκέφθηκα το Mykonos Farmers και εξετάσαμε την ενδεχόμενη χρηματοδότηση επισκέψιμων τυροκομείων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνεργασία με το νέο Διοικητή της Υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας, με τον οποίο συμφωνήσαμε την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της ΠΥΤ για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας στο νησί!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.