ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Ο ΑΟ Μυκόνου να ξέρετε ότι δεν τα παρατάει ποτέ”

“Ο ΑΟ Μυκόνου να ξέρετε ότι δεν τα παρατάει ποτέ”
Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση απο τον πρέδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ:Είμαστε το πιο δυνατό σωματείο στις Κυκλάδες

Συνέντευξη παραχώρησε λίγη ώρα μετά το πέρας της ΓΣ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς στο αθλητικό σαιτ των Κυκλάδων sportscyclades.gr.
Χαρακτηριστικό το απόσπασμα που ακολουθεί.

Δυνατός, ενισχυμένος και έτοιμος για να προχωρήσει με σταθερά βήματα σε ένα δύσκολο φαίνεται πως είναι ο ΑΟ Μυκόνου.

Οι εκλογές που έγιναν στον “κυανόλευκο” σύλλογο, έβγαλαν μια δυνατή διοίκηση, με πρόσωπα που βοηθούν ανελλιπώς και αποτελούν τους υποστηρικτές της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Οι Μυκονιάτες ετοιμάζουν το πλάνο για τη νέα χρονιά, με τη βασική προτεραιότητα αποτελεί η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης.

Στο sportcyclades.gr και τον Κυριάκο Παντζαρίδη μίλησε ο άνθρωπος που βρίσκεται στην κεφαλή της ομάδας τα τελευταία χρόνια,ο Αλέξανδρο Κουκάς, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά απο τα αποτελέσματα των εκλογών αφήνοντας το στίγμα του για τα όσα θα επακολουθήσουν.

”Έγιναν οι εκλογές προκειμένου να κάνουμε σωστά βήματα. Είχαμε προγραμματίσει μετά το πέρας της τριετίας να γίνει η διαδικασία και έγινε. Υπάρχουν 20 πρόσωπα που βρίσκονται στο συμβούλιο και ο καθένας εξ αυτών θα βοηθήσει το κάθε τμήμα με τον τρόπο του.

Όσον αφορά το τμήμα του ποδοσφαίρου θα προχωρήσουμε κανονικά. Θα γίνουμε σε σώμα τις επόμενες ημέρες και θα καθίσουμε να οριοθετήσουμε τους στόχους. Πρέπει να γίνει διεξοδική συζήτηση γύρω απ’ όλα τα θέματα και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις. Μπήκαν και κάποια νέα πρόσωπα στο συμβούλιο που έχουν όρεξη και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν”.

Στη συνέχεια, ο γνωστός επιχειρηματίας παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τις ακαδημίες υπογραμμίζοντας:”Θα ενισχυθεί και άλλο η ακαδημία. Θα ενσωματώσουμε περισσότερους προπονητές και μέλη στο τεχνικό επιτελείο προκειμένου να ανεβάσουμε το επίπεδο μας. Υπάρχουν 220 αθλητές στις ακαδημίες και θα δούμε στο τέλος σε ποιες διοργανώσεις θα λάβουμε μέρος ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών”.

Ερωτηθείς για την περσινή χρονιά, ο Αλέξανδρος Κουκάς δήλωσε:
”Κατάφερε να πετύχει την άνοδο η Θύελλα για τον α ή β λόγο. Αυτό έγινε όμως εμείς προχωράμε κανονικά. Ο ΑΟ Μυκόνου ξέρετε ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Είμαστε το πιο δυνατό σωματείο στις Κυκλάδες τα τελευταία 20 χρόνια και θα πορευόμαστε με την ίδια φιλοσοφία στο μέλλον”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.