ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μοναδική εμπειρία για τους πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μοναδική εμπειρία για τους πιτσιρικάδες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στο Στάδιο του Κόρφου βρέθηκε το επιστημονικό επιτελείο του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ΟΠΑΠ στις ακαδημίες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με τους πιτσιρικάδες του συλλόγου να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία.
Στο Στάδιο του Κόρφου βρέθηκε το επιστημονικό επιτελείο του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για ηλικίες 7-12 ετών.

 

Εκεί ήταν και όλοι οι «μπέμπηδες» της ακαδημίας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από παιχνίδια αλλά και να μάθουν πολλά πράγματα για την αξία της σωστής διατροφής στο ποδόσφαιρο,της σωστής εξάσκησης αλλά και του τρόπου σκέψης για το άθλημα.
Μια ακόμη σημαντική προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας για την πρότυπη ακαδημία ποδοσφαίρου που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.