LIFESTYLE

Ο Αντώνης Ρέμος οι Άραβες κροίσοι και το Nammos

Ο Αντώνης Ρέμος οι Άραβες κροίσοι και το Nammos
O Amr Diab, o Αιγύπτιος καλλιτέχνης που έχει την φήμη του ημίθεου στις αραβικές χώρες μουσικός του παρτενέρ

Η Μύκονος ετοιμάζεται για τη συναυλία της χρονιάς στο Nammos.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται πανέτοιμος και δίνει τροφή για συζητήσεις…
Αλλη μία χρονιά η κοσμοπολίτικη Μύκονος «βούλιαξε» από celebrities κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Τραγουδιστές, μοντέλα και ηθοποιοί έφτασαν μαζικά στο νησί των Ανέμων με αεροπλάνα, πλοία της γραμμής, πολυτελή σκάφη και ιδιωτικά τζετ προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα και την ξέφρενη νυχτερινή ζωή.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, επέλεξαν το Nammos για να χαλαρώσουν. Την ώρα που η Υβόννη γευόταν μαζί με μια φίλη της τις λιχουδιές του εστιατορίου, ρεπόρτερ πλησίασε τον Αντώνη και έβγαλαν μαζί selfie!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, χαλαρός και όπως πάντα ευδιάθετος, της ψιθύρισε στο αυτί με ποιον τραγουδιστή θα συμπράξει φέτος στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία του στην σκηνή του Nammos.
Και το όνομα αυτού; Amr Diab, o Αιγύπτιος καλλιτέχνης που έχει την φήμη του ημίθεου στις αραβικές χώρες. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε λίγες μέρες στη συναυλία που κάθε χρόνο γίνεται θέμα συζήτησης…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.