ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αντώνης Κουσαθανάς-Άνοιξη που είναι πάντα δίπλα σε όλους σε κάθε στιγμή

Ο Αντώνης Κουσαθανάς-Άνοιξη που είναι πάντα δίπλα σε όλους σε κάθε στιγμή
Άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, μέσα στην κοινωνία, αγαπά και «τρέφεται» απο την ενασχόληση του με τα κοινά

Τον Αντώνη τον γνωρίζετε σχεδόν όλοι. Είναι άνθρωπος της αυτοδιοίκησης. Είναι άνθρωπος δίπλα και μέσα στην κοινωνία. Αγαπά και τρέφεται από την ενασχόλησή του με τα κοινά.

Έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος. Με δράση εθελοντισμού και κοινωνικό έργο. Πλέον και ως πρόεδρος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης».

Ασχολείται με τον τουρισμό που ενίσχυσε στον τόπο μας και γι’ αυτό ανακοινώνεται στον συνδυασμό μας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Συνδικαλίζεται επιχειρηματικά ως Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μυκόνου.

Δίπλα στον αθλητισμό με κάθε τρόπο. Ενεργός και δραστήριος παντού. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μετά από μια μεγάλη διαδρομή που έχει κάνει. Στο κάλεσμά μας για ενότητα, σήκωσε πρώτος το χέρι. Σιγουριά, κέρδος, περηφάνεια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.