ΤΟΠΙΚΑ

Έδειξαν την ευαισθησία τους για τα ζώα μαζί με τους μαθητές του ΕΠΑΛ

Έδειξαν την ευαισθησία τους για τα ζώα μαζί με τους μαθητές του ΕΠΑΛ

Συνοδευόμενος από τον Γιώργο Μπάκα και τον Γιώργο Ρουσουνέλο ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς βρέθηκε το πρωί στο ΕΠΑΛ Μυκόνου σε σεμινάριο για τα ζώα.

«Σήμερα το πρωί είχα την χαρά να παρακολουθήσω μαζί με τους μαθητές μας στο ΕΠΑΛ Μυκόνου ένα άκρως επιμορφωτικό σεμινάριο για την εκπαίδευση σκύλων.

Τα παιδιά μας έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον.

Διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση καθώς θεωρώ ότι τέτοιες δράσεις βοηθάνε τη νέα γενιά αλλά και όλους μας να επεκτείνουμε την σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τα ζώα, τους μικρούς και πιστούς φίλους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους και συνεργάτες μου, Γιώργο Ρουσσουνέλο και Γιώργο Μπάκα για την πολύτιμη συνεισφορά τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.