ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλέκος Κουκάς έβγαλε αφιλοκερδώς τα συνεργεία του να βοηθήσουν στην θεομηνία

Ο Αλέκος Κουκάς έβγαλε αφιλοκερδώς τα συνεργεία του να βοηθήσουν στην θεομηνία
Απίστευτη αυταπάρνηση και αγάπη στους συμπολίτες του από τον Αλέκο Κουκά και τους συνεργάτες του

Για μια φορά ακόμη η αφοσίωση και η αγάπη του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά για την Μύκονο και τους συμπολίτες του είναι παροιμιώδης καθώς αψηφώντας τον κίνδυνο από τις κακές καιρικές συνθήκες που έπληξαν το νησί από χτες βράδυ, έδωσε εντολή και όλα τα συνεργεία του βγήκαν στους δρόμους με το εργατικό του δυναμικό να βοηθήσουν στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο νησί αφιλοκερδώς.

 

Χωρίς να υπολογίσει το κόστος και με γνώμονα να αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα από την βροχή ο Αλέκος Κουκάς έδωσε εντολή όλοι οι εργαζόμενοι που δουλεύουν στην επιχείρηση του, τα οχήματα και οι χειριστές να βρεθούν στους δρόμους του νησιού και να βοηθούν τους Μυκονιάτες όπου υπήρχαν προβλήματα με την μεγάλη νεροποντή και το έντονο καιρικό  φαινόμενο.

Μεγάλη κίνηση και βοήθεια προς τους συμπολίτες του που εκτιμούν για ακόμη μια φορά βαθύτατα τις προσπάθειες που κάνει για το καλό του τόπου του όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέκος Κουκάς, που αν τον μιμηθούν στο ελάχιστο και άλλοι η Μύκονος δεν έχει να φοβάται τίποτα ακόμα και από τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως αυτό το βράδυ του Σαββάτου.

Εύγε στον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και αντιδήμαρχο Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.