ΤΟΠΙΚΑ

Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος Μυκόνου

Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος Μυκόνου
Με αποτελεσματικότητα και άμεσα συντονίστηκε ο Δήμος Μυκόνου και έδειξε αντανακλαστικά στην κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

 

Σε απόλυτο συντονισμό η Δημοτική Αρχή Μυκόνου με την καθοδήγηση του Δημάρχου Κωνστάντινου Κουκά αντιμετώπισε την καταιγίδα που έπληξε το νησί.
Άμεση ήταν η συνεργασία με Λιμεναρχείο στο θέμα της διαχείρισης της προσάραξης του πλοίου στο παλιό λιμάνι.
Παράλληλα τα συνεργεία του Δήμου φρόντιζαν ώστε να μην διακόπτεται η κυκλοφορία στους δρόμους και έδιναν μάχη απεγκλωβίζοντας συνανθρώπους μας ώστε να μην κινδυνεύουν.
Καταλυτική και πολύτιμη ήταν η παρουσία της Αντιδημάρχου Ειρήνης Γρυπάρη με το σύζυγό της Δαμιανό Γρυπάρη που όλες τις ώρες της νεροποντής στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας μαζί με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική συνέδραμαν συντοπίτες μας οπου χρειαζόταν βοήθεια.
Το Λιμενικό Ταμείο από την πλευρά του, επέδειξε ετοιμότητα ώστε έγκαιρα να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στις λιμενικές ζώνες του νησιού τόσο στο Παλιό Λιμάνι όσο και στον Τούρλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων και των αποστραγγιστικών καναλιών περιόρισαν το αποτύπωμα της έντονης καταιγίδας.
Επιπλέον ο ένα μπράβο στους εργαζομένους του Δήμου Μυκόνου, που από εχθές δουλεύουν ακούραστα.
Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουκάς με τα δικά του συνεργεία αποκαθιστά οποία ζημιά προκλήθηκε από τη νεροποντή .

Σε συνέχεια του εκτάκτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ( ΕΜΥ ) για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν το νησί μας και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, ο Δήμος Μυκόνου ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε περίπτωση που βρίσκονται εκτός σπιτιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερε προσεκτικοί κατά τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, πινακίδες ή τοίχους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.