ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλεκάρας «καθάρισε» σε χρόνο μηδέν

Ο Αλεκάρας «καθάρισε» σε χρόνο μηδέν
Με άμεση παρέμβαση του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά καθάρισε χώρος που είχαν καταλύσει παράνομα.

Αλλάζουν πολλά στο Δήμο Μυκόνου και αυτό είναι κάτι που το εισπράττουν άμεσα στην καθημερινότητα οι πολίτες του νησιού.

Τα «βαρίδια» που έφερναν πίσω σημαντικές διαδικασίες, δεν το λέμε εμείς στο γιαλό το συζητάνε και στα καφενεία, απομακρύνθηκαν ή αποχώρησαν και η δημοτική αρχή δουλεύει με γοργούς ρυθμούς σε όλες τις υπηρεσίες της χωρίς χρονοτριβή και με άμεσα αποτελέσματα.

Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Κουτσούκος ύστερα από δική του όχληση άμεσα και σε χρόνο μηδέν ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς σε συνεργασία με την αστυνομία μερίμνησε ώστε να καθαριστεί άμεσα και να περιφραχθεί χώρος που παράνομα είχε καταληφθεί από αλλοδαπούς.

 

 

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψε ο Δημήτρης Κουτσούκος.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΚΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ.

«Ενημέρωση από τον ΠΟΥΑΔΟ.Πηγαν Σήμερα το πρωί συνεργείο από τον δήμο Μυκόνου με οδηγίες του Αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά “Αλεκαρα”μαζί με την αστυνομία εδιωξαν τους ενοικιαστές,Καθάρισαν τον χώρο και έβαλαν συρματινο φράχτη.Μπραβο σε όλους που πήραν μέρος και ειδικά στον Φίλο μου Πέτρο Γιαβρούτα. OTAΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ»

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.