ΤΟΠΙΚΑ

Ο αγιασμός της Άνω Μεράς με ξεχωριστές παρουσίες

Ο αγιασμός της Άνω Μεράς με ξεχωριστές παρουσίες
Πλήθος κόσμου, η μασκότ του Ολυμπιακού και παρουσία μελών της αυτοδιοίκησης ο αγιασμός του συλλόγου της Άνω Μεράς
Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και του Θρυλέων της μασκότ του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε   ο ετήσιος αγιασμός του Αθλητικού Σωματείου της Άνω Μεράς.
Με τις ευλογίες του πατέρα Πέτρου Μαραγκόυ, που ευλόγησε τους παρευρισκομένους δόθηκαν οι ευχές για μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τμήματα του Μυκονιάτικου Σωματείου.
Μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου  της Άνω Μεράς, παρουσία του προέδρου  Νικόλαου  Σαντοριναίου και μελών της διοίκησης του συλλόγου.
Αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε  στο γήπεδο της Άνω Μεράς, με τις ευχές όλων για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.
Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου και Αντιδήμαρχος του Δήμου Μυκόνου, κ. Αλέξανδρος Κουκάς, η αντιπρόεδρος του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου και Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Ελένη Κοντιζά, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκος  Βιγλιάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Μύκονο» Χρήστος Βερώνης καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απο την Αθήνα ήρθε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία της Άνω Μεράς με την  ΠΑΕ Ολυμπιακός , αλλά και για το πρόγραμμα που αφορά την ανάπτυξη της ακαδημίας.
Ατραξιόν αποτέλεσε η μασκότ του Ολυμπιακού Θρυλέων με την οποία  μεγάλοι και μικροί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.
(Με φωτογραφίες από το Sportcyclades.gr)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.