ΤΟΠΙΚΑ

Νταν Μπιλζέριαν: Η τούμπα, τα φιλιά των μοντέλων και τα πλάνα από Μύκονο

Νταν Μπιλζέριαν: Η τούμπα, τα φιλιά των μοντέλων και τα πλάνα από Μύκονο
Πισίνες, σαμπάνιες και ακριβοπληρωμένα ταξίδια, είναι καθημερινότητα για τον «Βασιλιά του Instagram»

Ο Νταν Μπιλζέριαν, ο αυτοαποκαλούμενος «Βασιλιάς του Instagram», επέστρεψε με νέο προκλητικό βίντεο στα social media κάνοντας τους 33,6 εκατομμύρια followers του να ζηλέψουν.

Χρήματα, ακριβά αυτοκίνητα, αμέτρητες γυναίκες, πολυτελή σπίτια, διακοπές με σκάφος σε εξωτικά μέρη, πισίνες, σαμπάνιες και ακριβοπληρωμένα ταξίδια είναι από ό,τι φαίνεται η καθημερινότητα του επαγγελματία παίκτη πόκερ.

Στο κλιπ των λίγων δευτερολέπτων, ο Μπιλζέριαν δείχνει τον πολυτελή τρόπο ζωής του και τα αχαλίνωτα πάρτι. Στη λεζάντα που ανέβασε για να συνοδέψει το βίντεό του γράφει: «Μερικές φορές ίσως είναι καλά, μερικές φορές ίσως σκ…».

Στο βίντεο βλέπουμε τα κορίτσια να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα ενώ ένα από αυτά στην προσπάθειά του να κατέβει τα σκαλιά τρώει τούμπα. Από τα πλάνα του βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του Μύκονος την οποία επισκέφτηκε και φέτος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram του ο Νταν Μπιλζέριαν

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.