ΤΟΠΙΚΑ

Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στη Μύκονο

Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στη Μύκονο
Δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, μια εκρηκτική συνεργασία, μια μοναδική μουσική

Για πρώτη φορά στην Μύκονο ο Γιώργος Νταλάρας παρέα με τον φίλο του νησιού και συχνό επισκέπτη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε μια μοναδική συναυλία.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συναντήθηκαν για πρώτη φορά περισσότερες από τρεις δεκαετίες πριν, με τα τραγούδια «Ο ουρανός βρέχει αρκούδες» και βέβαια την πολυαγαπημένη του κοινού, «Σκόνη». Τα χρόνια κύλησαν και η καλλιτεχνική συνεργασία έγινε αληθινή φιλία κι έφερε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες («Διδυμότειχο Blues», «Ο Παλιός Στρατιώτης»). Το παρόν τους βρίσκει μαζί να συνεχίζουν να αφήνουν ένα κοινό χνάρι στο ελληνικό τραγούδι, πλάι στο ήδη μοναδικό αποτύπωμα του καθενός που σφραγίζει την ελληνική δισκογραφία.

Πέμπτη 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Δημοτικό Σχολείο Χώρας Μυκόνου

Διοργάνωση: Δήμος Μυκόνου – Mykonos Art Festival

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.